Over ons

Maas van ’t Hoog

Maas van ’t Hoog

Zeefdruk en Reclame

Maas van ‘t Hoog is met ruim 100 medewerkers één van de grootste zeefdrukkerijen van Europa. Sinds de oprichting in 1975, heeft het bedrijf meerdere uitbreidingen en verbouwingen op haar vestigingslocaties uitgevoerd. Dit onderstreept de voortdurende groei van het bedrijf. Maas van ‘t Hoog Zeefdruk en Reclame Industrie b.v. is gesitueerd op het Euregiopark te Enschede.

Met haar uitgebreide machinepark, levert Maas van ‘t Hoog meerdere druktechnieken. Dit aanbod bestaat onder andere uit Automatische en Handmatige zeefdruk, Grafische zeefdruk, Transferdruk en Tampondruk.

Maas van ’t Hoog

Onze kernwaarden

Tevreden klanten en het bieden van de hoogste kwaliteit in producten en bedrukkingen, dat is waar Maas van ‘t Hoog voor staat. Met een staat van dienst van inmiddels ruim 45 jaar, durven we wel te zeggen dat we de gewenste ervaring en expertise voor alle zeefdruk-vraagstukken in huis hebben. Dit wordt ook onderstreept door onze tevreden klanten en ons brede aanbod aan verschillende diensten en technieken.

Door ons uitgebreide machinepark, zijn we in staat om in grote oplages te drukken. We zijn zeer flexibel en streven continu naar de beste prijs- kwaliteitverhouding.