Zeefdruk T-shirts

Maas van ’t Hoog

Zeefdruk T-shirts

Het t-shirt is misschien wel het meest gedragen kledingstuk ter wereld. Het is daarom ook enorm populair om een t-shirt met een leuke tekst, logo of afbeelding te laten maken. Bij Maas van ‘t Hoog kun je terecht voor het bedrukken van je t-shirt met elk denkbaar sjabloon. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan shirts voor een vriendengroep, shirts voor een sportdag of aan zomerse bedrijfskleding. En heb je zelf geen ontwerp of heb je daar hulp bij nodig, dan kunnen we je daar bij Maas van ‘t Hoog ook bij helpen natuurlijk!

Zeefdruktechniek

De meest voorkomende techniek voor het bedrukken van t-shirts is de zeefdruktechniek. Zeefdruk t-shirts is toepasbaar op bijna alle materiaalsoorten en heeft een lange levensduur. Ook op donkere ondergronden kan met zeefdruk dekkend gedrukt worden. Bij Maas van ‘t Hoog kun je zelf het te bedrukken textiel aanleveren en dit laten bedrukken. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit ons eigen ruime assortiment.

Voordelen zeefdruk t-shirts

Zeefdrukken van t-shirts heeft door de toegepaste techniek en mogelijkheden enkele voordelen:

  • Multi-inzetbaar: de techniek is toepasbaar is op meerdere soorten textiel, zolang het te bedrukken object maar redelijk vlak is. Ideaal voor bijvoorbeeld t-shirts dus;
  • Slijtvast: het is een duurzame techniek;
  • Levendige kleuren; je t-shirt kan dus worden verfraaid met bijvoorbeeld een mooi bedrijfslogo of een afbeelding;
  • Grote oplages: met de zeefdruktechniek kunnen snel en eenvoudig grote aantallen shirts worden gedrukt.

Kortom: zeefdruk t-shirts biedt vele mogelijkheden en voordelen. Daarbij is het een ideale manier om een persoonlijke boodschap of commerciële boodschap te verkondigen.

Ben je benieuwd wat Maas van ‘t Hoog voor je kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!